Coses d'ara i d'abantesCostums i tradicionsCarrers i placesRacons de CadaquésSabies que...?Atres

La llamada del mar Rostro al mar La hija del mar Los felices 60 Los pianos mecánicos

La luz del fin del mundo

Clara es el precio Animals ferits

Curiositats

Cine de Cadaqués

Clara es el precio

Mireu també.... Tramontana (filmada a Cadaqués el 2009)

 

Clara es el precio, filmada el 1974, aprofita la popularitat d'Amparo Muñoz, que havia estat elegida MIss Univers aquell mateix any.

Una part de ses exteriors de sa pel·lícula estan filmats a Cadaqués, concretament as Podritxó i as Call, i també alguns interiors en una casa del Passeig i una atra des Call.

Es tracta d'una història força psicodèlica. Clara és una dona que s'avorreix i porta una doble vida. De dia treballa com a actriu de pel·lícules eròtiques clandestines, i de nit és una mestressa de casa complaent. Juan. es seu homo, és un arquitecte que ha planificat un projecte urbanístic inviable... Malgrat es seu treball i es seu matrimoni, Clara encara és verge... En fi, tot un embolic en què hi intervenen un milionari americà excèntric que abusa de Clara a canvi de financiar es projecte urbanístic; l'homo de la Clara, que ella es pensava que no podia però que resulta que té relacions amb atres dones, i també amb atres homos, un des quals és el director de ses pel·lícules eròtiques. Total., que al final Clara agafa una pistola, comença a matar gent i no queda ni l'apuntador.

Cal destacar la participació d'Ivonne Sentís, actriu molt vinculada a Cadaqués, i concretament a l'illa de Portlligat, així com Máximo Valverde, que en aquell temps era un des galants de moda del cine espanyol.

 A continuació teniu alguns fotogrames de sa pel·lícula l la fitxa tècnica.

 
   
   
   

FITXA TÈCNICA 

Director:

Vicente Aranda

Nacionalitat:

Espanya

Productora:

Vicente Aranda Ezquerra, Impala, S.A.

Intèrprets:

Juan Luis Galiardo (Jorge), Máximo Valverde (Juan), Amparo Muñoz (Clara), Ivonne Sentís (Marta), Alejandro Ulloa (Kellerman), Víctor Petit, Mario Pardo (Miguel), Carmen de Lirio (dona d'en Kellerman), Asunción Victoria, Jose Luis Alexandre,  Mitchell George, Francisco Jarqué, Víctor Israel.

Productor:

Jaime Fernández Cid

Guió:

Pedro Carvajal

Música:

John Campbell

Fotografia:

Francisco Fraile

Llocs de rodatge:

Cadaqués, Castelló d'Empúries, Delta de l'Ebre, Barcelona.

Estrena:

30-04-1975 Barcelona: Tívoli

Espectadors:

1.103.439

Recaptació:

349.516, 23 €

Format:

35 mm, eastmancolor, panoramic

Durada:

94 minuts